
به گزارش ایکنا از گیلان، آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان روز گذشته، 6 مرداد در دیدار با خانواده شهیدان «علیرضا» و «تقی» رهبر که با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان انجام شد، دیدار با خانواده های شهدا را وظیفه مسئولان و آحاد ملت ایران دانست و اظهار کرد: خانواده های شهدا استوانه های کشور هستند و در سایه فرزندان شهید خود عاقبت به خیر خواهند شد.
وی فلاحتی نظام و کشور را متعلق به شهدا دانست و افزود: چه بخواهیم و چه نخواهیم باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم، زیرا عزت و اقتدار امروز را در سایه فرهنگ ایثار و شهادت و ایثار و از خود گذشتگی شهدا به دست آورده ایم.
امام جمعه رشت، با بیان اینکه براساس وعده خداوند در قرآن شهدا زنده هستند و خون شهید از بین رفتنی نیست، گفت: خانواده های شهدا استوانه های کشور هستند، زیرا نوگلانی در دامان شما پرورش یافته که تقدیم دین و مملکت شده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان یادآور شد: کسانی که امروز پست و مقام دارند و پشت میز می نشینند، در واقع جایگاه خود را مدیون رشادت شهدا و جانفشانی رزمندگان هستند لذا همواره باید خود را خدمتگزار خانواده های شهدا بدانیم.
عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز، خانواده های شهدا را سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: ما قدردان شهدای جنگ تحمیلی و ایثارگری و فداکاری خانواده آنان هستیم.
وی افزود: شهیدان در هشت سال دفاع مقدس از جان خود گذشتند تا امروز ما در آرامش و آسایش باشیم؛ به همین دلیل تا ابد مدیون ایثارگریها و رشادتهای آنان هستیم و دلجویی از خانواده های شهدا به ویژه والدین شهدا را وظیفه اصلی خود می دانیم.
این مقام مسئول، با بیان اینکه شهدا با خداوند معامله کرده اند، گفت: شهدا مدال و سند ارزشمندی را برای خانواده خود به یادگار گذاشتهاند و لذا خانواده شهدا نیز بی شک همان راه عزیزان شهید خود را ادامه خواهند داد.
پاکاری، امنیت امروز کشور را مرهون رشادت ها و از خود گذشتگی های شهدا و ایثارگران دانست و خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه خود می دانند که با خانواده های شاهد و ایثارگر دیدار کنند و از نزدیک با مشکلات این خانواده ها آشنا شوند و برای حل مشکلاتشان کوشا باشند.
انتهای پیام